Në shitje banesa 52 m² në katin 1

Apartment

1100 € m²
For Sale
52 m² 1 1
Në shitje banesa 87.5 m² në katin përdhesë, kati 7 dhe 8

Apartment

1100 € m
For Sale
87.5 m² 2 2
Në shitje banesa 63.1 m² në katin 8 dhe 9

Apartment

1100 € m²
For Sale
63.1 m² 2 2
Në shitje banesa 33.6 m²  në katin 9

Apartment

1100 € m²
For Sale
33.6 m² 1 1
Në shitje banesa 1 dhomëshe në Chelsea Point

Apartment

63,000€
For Sale
67 m 2 1