Në shitje banesa 56.5 m² neto në kompleksin KODRINA

Apartment

820 €
For Sale
56.5 m² 1 1
Në shitje banesa 55 m² neto në katin 2

Apartment

51,000€
For Sale
55 m² neto 1 1

Në shitje banesa 55 m² neto në katin 2 Rruga C, tek banesat e Tregtise

Në shitje banesa 82 m² në katin 5

Apartment

750 € m²
For Sale
82 m² 2 2
Shitet trualli 4.13 Ari në Matiqan

Land

22,000 € për Ari
For Sale
4.13 Ari

Shitet trualli 4.13 Ari në Matiqan Rr. Jusuf Hoxha, Matiqan

Në shitje banesa 85.6 m² në katin 9

Apartment

1100 € m²
For Sale
85.6 m² 2 2
Në shitje banesa 121.6 m² në katin 10

Apartment

1645 € m²
For Sale
121.6 m² 3 3
Në shitje banesa 115.3 m² në katin 9

Apartment

1100 € m²
For Sale
115.3 m² 3 3
Në shitje banesa 114.8 m² në katin 3

Apartment

1100 € m²
For Sale
114.8 m² 3 3
Në shitje banesa 89.9m²  dhe 86.9 në katin 10

Apartment

For Sale
89.9 m² & 86.9 m² 3 2