Në shitje banesa 115.3 m² në katin 9

Apartment

1100 € m²
Sale
115.3 m² 3 3
Në shitje banesa 114.8 m² në katin 3

Apartment

1100 € m²
Sale
114.8 m² 3 3
Në shitje banesa 89.9m²  dhe 86.9 në katin 10

Apartment

Sale
89.9 m² & 86.9 m² 3 2
Në shitje banesa 52 m² në katin 1

Apartment

1100 € m²
Sale
52 m² 1 1
Në shitje banesa 87.5 m² në katin përdhesë, kati 7 dhe 8

Apartment

1100 € m
Sale
87.5 m² 2 2
Në shitje banesa 63.1 m² në katin 8 dhe 9

Apartment

1100 € m²
Sale
63.1 m² 2 2
Në shitje banesa 33.6 m²  në katin 9

Apartment

1100 € m²
Sale
33.6 m² 1 1
Në shitje banesa 1 dhomëshe në Chelsea Point

Apartment

63,000€
Sale
67 m 2 1