Shitet trualli 4.13 Ari në Matiqan

PËRMBLEDHJE E PRONËS

ID E PRONËS #24
ÇMIMI 22,000 € për Ari
LLOJI I PRONËS Land
KONTRATA Sale
LOKACIONI Rr. Jusuf Hoxha, Matiqan
BANJO
DHOMA TË GJUMIT
HAPSIRA TOTALE 4.13 Ari

PËRSHKRIMI I PRONËS

Trualli gjendet në Matiqan në rrugën "Jusuf Hoxha"

Hapsira e parcelës është 4 Ari e 13 m², 

Trualli gjendet në pozit shumë te mirë dhe të qetë, 100 m larg qeshmës së Matiqanit dhe 200m larg rrethit të Matiqanit që e lidhë rrugën C dhe D, si dhe në anën lindore të truallit rreth 150m e ka rrugën A.

Qmimi 22,000 € për Ari

Kontakt: +383 44 260 067 (viber)

                         043 50 52 50Kontakto Agjentin

Afrim Ferati

Afrim Ferati

Zyrë : 043 50 52 50; 383 44 26 00 67
Faks :